Betina Nykjær Rasmussen den 19-06-2018
    Vi har nu lagt glemt tøj frem på gangen foran kontoret - og der er enormt meget denne gang.

Vi opfordrer allerede nu børnene til at tage alt deres ekstra tøj med hjem til sommerferien.

Alt glemt tøj bliver kørt til genbrug den første uge i sommerferien
    Mogens Falk Jørgensen den 10-06-2018
    Skolebestyrelsens årsberetning på Youtube
    Fik du ikke læst skolebestyrelsens årsberetning,
    så kan du nu se og høre skolebestyrelsesformandens
    årsberetning ved at klikke på nedenstående link.

• Mogens Falk Jørgensen den 02-06-2018
    Kære alle
    Juni måneds nyhedsbrev indeholder:
    - Skoleårets afslutning og planlægning af det nye
    - Skolebestyrelsesvalg
    - Elevrådsvalg
    - Certificering af Rettighedsskole under UNICEF
    - Gode råd til forældre vedr. "Digital mobning"
    Læs vedhæftede bilag.
    Vh
    Mogens Falk
    Kasper Winther Holm den 04-05-2018
    Kære alle

Eleverne på skolen deltog, dagen inden påskeferien, i Rynkebyløbet. I den forbindelse samlede vi, via anonyme sponsorater, ind til et godt formål. Dette års gode formål var "Børnelungefonden"

Eleverne på Kroggårdsskolen løb samlet 61.162 kr. ind til formålet.

Det er vi virkeligt stolte af og rigtigt glade for den store opbakning!!!
    Danske skolebørn fra 340 folkeskoler deltog i arrangementet og til sammen har de løbet 7.5 mio. kr. ind. Imponerende!!!!!

Vi håber at kunne gentage denne succes til næste år.

VH. Personalet på Kroggårdsskolen

• 25-06-2018
    skole hjemsamtaler 1.a · 1A

VALGFAGS-MESSE

Igen i år blev der afhold valgfagmesse, hvor valgfagene blev præsenteret for ca. 600 elever.

Certificering som rettighedsskole under UNICEF´s børnekonvention
I forrygende solskin blev dagen markeret med sange og taler fra repræsentanter fra
rettighedsrådet og UNICEF. Højdepunktet var overrækkelse af en flot messingplade
som symbol på certificeringen.

4. årgang har i fællesskab lavet musicalen Ronja Røverdatter. De tre klasser var delt op i tre grupper: rekvisithold, musikhold og skuespilshold.

Rekvistiholdet havde lavet nogle kreative og flotte rekvisitter. Musik/sangerholdet sang fantastisk, Stor ros til solosangerne - det kræver et vist mod. Skuespillerholdet alle talte højt og kunne deres roller. En dejlig og uforglemmelig fælles oplevelse, som 4. årgang kan være stolte af.

9. kl sidste skoledag

Igen i år blev 9. kl sidste skoledag fejret med flødekarameller, festlig optræden og spændende fodboldkamp, hvor den ene klasse (X) spillede uafgjort 1-1 mod personalet, og den anden klasse (Y) vandt 4-2.