Mogens Falk Jørgensen den 30-04-2017
    Nyhedsbrevet i maj
    I nyhedsbrevet kommer jeg bl.a. ind på:
    - næste skoleår
    - skriftlige og mundtlige prøver
    - forældrefokus på trafik i og omkring skolen
    - sommerfesten
    Læs mere i nedenstående bilag.
    Peter Heinrich den 27-04-2017

Kubo

En ny spændende robot, der skal hjælpe de yngre eleverne med at lære programmering. Kubo er udviklet og produceret i Danmark, og vi på Kroggårdsskolen skal være med til at udvikle robotten og brugen af denne i undervisningen.

Første gang robotten blev brugt i undervisningen var tirsdag, hvor 2.b skulle prøve kræfter med programmering. Sammen med 2.b var også to fra firmaet bag Kubo, en forsker i læring fra Ålborg Universitet, en freelance journalist, en fotograf fra Børsen samt en konsulent fra digitalisering i Odense. De ville meget gerne opleve eleverne arbejde med Kubo, og de var meget imponeret over elevernes måde at gå til opgaverne på.

Fremadrettet skal 2.klasse være med til at lære børn i ét af de nærliggende børnehuse at arbejde med programmering vha. Kubo. Dette bliver et spændende projekt, som forskeren skal være med til at følge.

• 30-05-2017
    "Klassen Live" på Musikhuset Posten · 6A · 6B · 6C
  • 31-05-2017
    Skole/hjem samtaler forår 2017 · 6B
  • 01-06-2017
    Samtaler forår 2017 · 3A

UNICEF – Rettighedsskole

Elevrådsrepræsentanter, pædagoger, lærere og ledelse fra Kroggårdsskolen og det kommende Ungdomscenter Kroggård besøgte FN-byen i København. Her fik de et indblik i, hvad der skal til for at blive en ”Rettighedsskole” med FN´s Børnekonvention som paraply over skolen.

Med i bussen til København var også Munkebjergskolen, Hjallelseskolen og Spurvelundskolen, som vi er overbygningsskole for.

DANS

48 børn fra 0. til 2. kl. optrådte med dans efter at have øvet i to uger, foran et meget stort publikum. Det var en meget flot opvisning.

Kubo