Mogens Falk Jørgensen den 23-03-2017
    Hvordan har vi klaret os i skoleåret 2015/16

Undervisningseffekten viser, hvordan eleverne på en given skole klarer sig sammenlignet med, hvordan man skulle forvente, at de ville klare sig ud fra forældrenes baggrund.
    Jo højere tallet er over nul, jo bedre er skolen til at udvikle eleverne fagligt. Er tallet mindre end nul, har eleverne ikke levet op til den forventelige udvikling.

Nogle skoler formår at løfte eleverne en halv karakter højere, end man skulle forvente, mens andre ligger en halv karakter under det forventede. Dog ligger langt de fleste skoler mellem +0,3 og -0,3.

Sammenlignet med 1327 skoler i Danmark.

Plads    Skole                 UE           Type        Kommune    Rang ikommune

20    Kroggårdsskolen    0,8     Folkeskole       Odense              1
    Kasper Winther Holm den 21-03-2017
    Kære alle

Jeg minder om at drengene spiller landsdækkende kvartfinale i skolefodboldturneringen torsdag d. 30/3 kl. 11.30 mod Ulkebøl skole, der er vinder af kreds sydjylland. Kampen spilles på kunstgræsbanen nede i Næsby boldklub. Rundt om banen vil der være sat snor op bag begge målender og langs med sidelinjen modsat udskiftningsboksene. Alle tilskuere skal befinde sig bag disse snore. Der må altså ikke være tilskuere på den sidelinje, hvor udskiftningsboksene er.
    Vi håber der kommer rigtigt mange elever ned og støtter holdet, og at I vil være behjælpelige med at overholde de regler, der er beskrevet ovenfor. Jeg håber også at I, som altid, vil være opmærksomme på, at vores elever holder en ordentlig tone, så vores gæster får en god oplevelse ud af det.

Vh. Kasper
    Mogens Falk Jørgensen den 05-03-2017
    Nyhedsbrev marts 2017
    I nyhedsbrevet kommer jeg bl.a. ind på:
    - Trivselsmålingerne
    - ForårsSfo
    - SFO2 og Ungdomscenter
    - Tværfagligt samarbejde med psykolog og socialrådgivere
    - Den åbne skole
    - Den internationale dimension
    - Trafiksikkerhed
    Læs vedhæftede fil herunder.
    Christina Rosell den 02-03-2017
    Hvert år i sommerferien får ca. 400 drenge og piger en herlig ferie på OPAD’s feriekolonier i Hasmark, Jørgensø og på Fanø.
    Alle kolonierne er beliggende ved vandet.Sommerlejren er et tilbud til de børn,
    – som ønsker spændende oplevelser i ferien
    – som ikke har andre feriemuligheder
    – som går alene i ferien, mens forældrene arbejder
    – eller som bare har lyst til at deltage sammen med jævnaldrende i en aktiv ferieHvert ophold varer i 5 eller 7 dage – klik på infomateriale længere nede.

Medarbejderne på sommerlejrene er lærere fra skolerne i Odense eller lærerstuderende.

Prisen for opholdet er 200 kr. Tilmeldingsfrist 21. april 2017

Klik her for at hente informationsmateriale om Sommerlejr 2017

Klik her for at hente ansøgningsskema til Sommerlejr 2017

Udfyld ansøgningsskemaet og aflever det til din klasselærer! Skemaet ligger også på kontoret.

CIRKUS

2. årg. lavede en fin cirkusforestilling

FASTELAVN

Rådkvinde på besøg på Kroggårdsskolen

Susanne Crawley var i dag på Kroggårdsskolen. 7. klasses elever var i gang med matematikundervis-ningen på en utraditionel måde, hvor programmering af droner og robotter løste opgaven. Hun mødte vore internationale lærere i det 3-årige Projekt ”Inspire me! Motivate me”. Der blev talt meget on dannelse og filosofi.