Betina Nykjær Rasmussen den 20-04-2018
    Vi har 3 koldtvandsanlæg på skolens, så alle har mulighed for køligt vand.
    Mange børn mangler drikkedunke.
    Mogens Falk Jørgensen den 24-03-2018
    Nyhedsbrev for april
    I nyhedsbrevet, der er vedhæftet som bilag, kan I læse om det forestående skolebestyrelsesvalg, hvor der skal vælges 4 nye medlemmer og 2 suppleanter.
    Husk skolebestyrelsens Årsberetning tirsdag d. 24.4. kl. 19 - 21.
    Mogens Falk

Coding Class  6.a, b, c

Coding Class er et samarbejde mellem IT-Branchen og Coding Pirates og har fokus på, at der arbejdes med kompetencer inden for kodning, teknologiforståelse og kreativitet med IT.

Der samarbejdes med en digital pædagog fra Coding Pirates og matematiklæreren i et 4-dages undervisningsforløb med kodning. På den femte dag skal klassen præsentere deres arbejde for en lokal virksomhed – fotos fra 6. a

Forløb om Jordan - Læseraketten

3.årgang arbejder i øjeblikket med U-Landskalenderen 2018, hvor de til fagdagen 10/4 lod som om, at de tog en tur med fly til Jordan og havde en karavanetur igennem ørkenen. Det blev klassevis arbejdet med tre værksteder.
Det ene værksted var i et Beduin telt, hvor der blev serveret dadler og te, til fortællingen om Hamad, som stammer fra beduinerne. På de to andre værksteder, blev der spillet Sheha - et spil der minder om dam, hvor man på det tredie værksted fik lært at tælle til ti på arabisk, samt skrevet deres egne navne med arabiske tegn.