Betina Nykjær Rasmussen den 23-05-2018
    9.klasserne har sidste skoledag på fredag den 25. maj.

Vi har karamelpapirs konkurrence, hvilket vil sige, at den klasse som samler mest karamelpapir samlet i een pose, vinder en kasse sodavand.
    Der er en vinderklasse fra 0. til 3. kl., samt en vinderklasse fra 4. til 6. klasse og en vinderklasse fra 7. til 9. klasse.
    Poserne udleveres hos pedellerne og afleveres også fyldte hos pedellerne sidst på fredagen.

Vinderne udnævnes på mandag.
    Mogens Falk Jørgensen den 05-05-2018
    Skolebestyrelsens årsberetning
    Skolebestyrelsesformand Ida Christensen samler i årsberetningen
    op på de mange emner, som skolebestyrelsen har arbejdet med.
    Se vedhæftede bilag.
    Kasper Winther Holm den 04-05-2018
    Kære alle

Eleverne på skolen deltog, dagen inden påskeferien, i Rynkebyløbet. I den forbindelse samlede vi, via anonyme sponsorater, ind til et godt formål. Dette års gode formål var "Børnelungefonden"

Eleverne på Kroggårdsskolen løb samlet 61.162 kr. ind til formålet.

Det er vi virkeligt stolte af og rigtigt glade for den store opbakning!!!
    Danske skolebørn fra 340 folkeskoler deltog i arrangementet og til sammen har de løbet 7.5 mio. kr. ind. Imponerende!!!!!

Vi håber at kunne gentage denne succes til næste år.

VH. Personalet på Kroggårdsskolen

Mogens Falk Jørgensen den 29-04-2018
    Nyhedsbrev maj 2018
    Læs i vedhæftede bilag om:
    - nye klasser næste skoleår
    - valgfag for kommende 7. - 9. klasse
    - prøver og sidste skoledag for 9. klasserne
    - fagfordeling til næste skoleår
    - trafikkultur og nye tiltag

Teknologipagten på Experimentariet

Tirsdag d. 24.4 indgik 4 ministerier en Teknologipagt, som får en stor indflydelse på mange menneskers uddannelse og jobs i fremtiden. Vi var inviteret til at lave en workshop for at vise, hvad en skole formår. Det viste dygtige elever fra 3. og 8. klasse de mange fremmødte ministre og særligt inviterede gæster på fremragende måde. Der er også lavet en film, som ligger på:

9. kl sidste skoledag

Igen i år blev 9. kl sidste skoledag fejret med flødekarameller, festlig optræden og spændende fodboldkamp, hvor den ene klasse (X) spillede uafgjort 1-1 mod personalet, og den anden klasse (Y) vandt 4-2.

Skolepatruljen i Tivoli

I pragtfuld solskin blev 1 års flot arbejde af skolepatruljens medlemmer med hver morgen at få eleverne sikkert over Smedebakken belønnet.

Vi startede med en frokost på McDonald på Hovedbanegården, så der var kræfter til 4 timers vilde ture i Tivolis forlystelser. Tak til alle for en fornøjelig tur.

LAND ART

3.B har til fagdag arbejdet med Land Art i billedkunst