Opslagstavlen

Reminder

Husk, at på fredag den 22. september 2017 skal der tages fællesfoto af alt personale og alle elever kl. 9.30. Elever i 4., 6. og 9. årg skal også have taget billeder
    Christina Rosell den 20-09-2017
  • ikon

Børn skal kende deres rettigheder og trænes i at diskutere dem (UNICEF - Rettighedsskoler)

Og jo - rigtig mange børn har allerede ALT, men de mangler en klar fornemmelse for de menneske- og børnerettigheder, som er en fuldstændig grundlæggende præmis for at leve i vores samfund, og for at respektere hinanden. Læs videre i linket herunder.

Mogens Falk Jørgensen den 16-09-2017
  • ikon
    Fællesfoto - ændring af tidspunkt!!

Fredag den 22. september  kl. 9.30 skal alle elever og skolens personale mødes på boldbanen for at tage fællesbillede. Billedet bliver formentlig taget med drone:-)

VH Christina
    Christina Rosell den 12-09-2017
    Månedsbrev september
    Kære elever og forældre
    Jeg omtalte kort i sidste månedsbrev, at vi er i gang med at blive Rettighedsskole under UNICEF.
    Det tager udgangspunkt i Børnekonventionen. I dette månedsbrev bliver det meget tydeligt, hvad det drejer sig om. På skolen har vi nedsat et lille udvalg, der arbejder med at facilitere processen, der fører hen mod KICK-OFF i uge 41. Udvalget vil snarest informere meget mere herom.
    Mogens Falk
    Mogens Falk Jørgensen den 02-09-2017